Skip to content

Category: Classic Rock

Chandenagor - Victor Nubla - Filmusik (Cassette, Album)

8 thoughts on “ Chandenagor - Victor Nubla - Filmusik (Cassette, Album)

  1. Rythmetic - Compilacion Internacional Artist: Various Year: Country: Spain Label: Fusion D.E. Producciones Catalog No: Fusion D.E. Producciones; Vivenza, Aviador Dro, giediesenhoupertcapondsmastiobuyliofril.coinfo Format: Tape Spezification: 0 A1: U.H.P. - Ninguna Oreja - A2: Vivenza - Détermination Bruitiste Concrète - A3: Victor Nubla - After Blank - A4: Opera Multisteel* - La Régence - A5: Fisodo Missing: Chandenagor.
  2. In Nubla proposed to Rafael Flores an exhibition in Barcelona, at the Café del Sol, where Flores hung twenty collages. Flores proposed to Nubla a single-channel video installation and ask Nubla composed the soundtrack. The result was "Espejo Ilusorio".Missing: Chandenagor.
  3. Prof. Dr. Wilfried Fiedler, është albanologu më i njohur dhe më i rëndësishëm në hapësirën gjermanofolëse dhe vazhdues i traditës së Gustav Meyer-it, Norbert Jokl-it dhe Maximilian Lambertz-it. Pas përfundimit të studimeve për sllavistikë në vitin ai filloi punë si asistent shkencor pranë Institutit të Kulturës Popullore të Akademisë së Shkencave në Berlin. Në [ ].
  4. Në shumë media përflitet për një lidhje të mundshme dashurie midis ish-deputetëve të PD-së, Grida Duma dhe Ervin Salianji, por asnjëri prej tyre ende nuk e ka hedhur hapin për ta pranuar publikisht, megjithëse Salianji i ka dhënë vlera të mëdha Dumës në daljet Missing: Victor Nubla.
  5. Nov 27,  · Dance Music, an Album by Víctor Nubla. Released 7 May on EGK (catalog no. EGK ; Cassette). Genres: Minimal Synth, Industrial/5(37).
  6. març. Macromassa (Víctor Nubla, clarinet sopranino modificat, Juan Crek, audiogenerador, veu) - Beursschouwburg - KRAAK Festival - Brussel·les. Presentació del llibre.
  7. Mar 31,  · Victor Nubla (Barcelona, 28 de julio de Ib., 31 de marzo de ) was one of the original members of the laboratory group MACROMASSA, founded in , experimenting with electronic modifications of the wind instruments and voice through the advanced or unknown ways of rock, jazz, industrial music, noise or giediesenhoupertcapondsmastiobuyliofril.coinfog: Chandenagor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *